Понеделник, 14 Септември 2015 11:11

Как да украсим дома с нови щори

Написана от

Макар лятото да е към своя край и едничката надежда за „циганско“ лято да сгрява телата ни, то сега може да си доставите двойно по-голяма наслада. Топлина за душата с курсовете.

Ето още някои идеи, които могат да озарят дните ви:

Ако във вашият дом проветрението не е достатъчно, охлаждането от вентилации и климатици все недостига, то може би решението се крие в монтаж на щори по прозорците. С тяхна помощ ще минимизирате нахлуването на пряка слънчева светлина от вън, особено на помещенията с южно изложение, когато слънцето грее с най-пареща светлина.

Конкуренцията и напредването на технологиите провокира появата на много представители, дистрибутори и монтажници на вътрешни и външни щори. Многообразието от цветове и материи, също се определя до голяма степен от търсенето. Сред предпочитания тип щори са вътрешните с пастелни, меки и нежни нюанси. Те идеално се преливат с цялостния интериор на помещенията и могат лесно да се комбинират.

В избора на материал и фирма за щори е добре да проучите пазара. За целта и най-богата информация може да ви предостави Интернет. Потърсете такава в чуждите сайтове - английският език и немският език са добра алтернатива.

В онлайн каталозите за щори може да придобиете представа за наличност или как може да направите поръчки за обзавеждане на вашия дом, с конкретния десен и материал външни или вътрешни щори.

Поддръжката на щори е лесна задача. Благодарение на материали като ПВЦ, дърво, алуминий се предлагат лесни решения за хигиена и профилактика.

За експлоатация на щорите се дава дългогодишна гаранция, а избавянето от резките климатични промени си заслужава инвестицията в дългосрочен план. Наред с това цени на щори варират в широк диапазон, отново в зависимост от материала, размер и фирмената политика на магазина, от които се закупуват.

Днес във всеки дом присъства един от двата типа външни или вътрешни щори за прозорци. Такива се грижат за комфорта на дома, защитават от пряка слънчева светлина и са много по-практични и надеждни от завесите.

Като цяло модерните щори за прозорци днес са най-разумното решение, което спомага работата на климатика и прави атмосферата по-приятна и прохладна. С тях лесно може да обзаведете офиса за счетоводство.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.