Сряда, 30 Март 2016 09:37

Как да се свържете с Хотел Wi-Fi

Написана от

Да останеш онлайн по време на път е приоритет за бизнес пътници и туристи. Много хотели предлагат Wi-Fi достъп до Интернет, чрез реклама и техните свойства, включително в рамките на отделни стаи за гости, свързване с безжичното устройство по избор и други начини лесно и бързо. Разберете повече защо е важно за вас seo-то на вашият сайт.

Първият онлайн в хотел

Дори и ако сте вече запознати с това как да свържете вашия компютър или мобилно устройство с други Wi-Fi мрежи, като сте у дома или на работното място, нюансите на свързване към хотел Wi-Fi могат да бъдат малко по-различни.

Wi-Fi устройство: служи, за да се свържете към безжична точка за достъп до Интернет. Тогава ще ви трябва устройство, което разполага с Wi-Fi възможности. Това може да бъде вашият лаптоп, смартфон, таблет или конвертируеми PC. Опитайте с оптимизация на интернет портали.

Името на точката за достъп на хотела: Особено в градските райони, където може да има няколко близките Wi-Fi мрежи видим за вашето устройство. Полезно е да се знае името на мрежата или точката за достъп и това, че даден хотел предоставя на своите гости такъв достъп. Хотелът може да има и защитена мрежа, която се използва за вътрешни цели и не е предназначен за обществено ползване.

Вашият номера на стаята: В зависимост от конфигурацията на Wi-Fi мрежа на хотела, може да се наложи да знаете номера на стаята, както и наименованието, под което помещението е регистрирано.

Код за достъп: Попитайте на рецепцията, ако Wi-Fi мрежа изисква парола или код за достъп. Ако е така, ще трябва да влезете.

Научете още за поддръжка на онлайн магазин.

Информация на плащане: Wi-Fi е безплатен за повечето хотели, но невинаги е така. Някои хотели дават достъп срещу заплащане потребителска таксата за Интернет достъп в стаята директно, докато други могат да изискват от вас да плащате за достъп директно с кредитна карта или ваучер.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.