Понеделник, 20 Юни 2016 14:51

Кои стой зад понятието „перфектен хотел“

Написана от

Като един модерен, съвременен човек и вие обичате да пътувате, а настаняване в хотели в различните краища на света е една идеална възможност да правите съпоставка и да ставате все по-добри в оценките си. И въпреки, че всеки човек има индивидуални предпочитания, вкус, желания, то избора на хотел може да е определящ и за много други неща.

Дали обаче съществува перфектен такъв и как бихме могли да го открием и разпознаем, остава да научим в следващите редове. Преди това обаче разгледайте - http://starakniga.com/.

Като се замислим над въпроса, кое е нещото, което прави една почивка, екскурзия, командировка приятни, забавни или успешни, то отговора ни неминуемо ще включи и път, храна, нощувки. Това ни отвежда към хотел за настаняване, защото всичко, което изброихме намираме главно там.

Престои в хотел, може да направи всяка визита, както перфектна и незабравима, така и да развали цялата почивка или да допринесе за утежняване на самата командировка.

В реалността не съществуват безупречни неща, ето защо и идеален хотел едва ли може да открием не само в региона на столицата, но и където и да било другаде, например http://otgore.com/.

Хотел в София се избира главно с цял командировка, бизнес срещи, събития от по-мащабен характер и т.н. В по-редки случаи престоя може да е свързан с почивка или екскурзия из столицата и околността.

Избора на хотел винаги зависи от средствата, които могат да бъдат отделени. Като всяка покупка за дома, автомобила и т.н. може да имате усет за истински и красиви неща, но бюджета не винаги да ви позволява покупката им. Така и хотел в София или където и да е другаде, избира се според финансовата възможност.

При консултация за хотел, чрез туристическа агенция е добре да се коментират нуждите. Обслужващия персонал винаги може ад даде най-пълна представа за обстановката и услугите на хотела, за разположение, цени, транспорт, забележителности в околността и т.н.

Повечето хотели са специализирани, т.т. ако търсите почивка сред зеленина, то предложенията в планината са една добра възможност; ако желаете екскурзия изпълнена с много забавления и атракции за семейство и приятели; парти дестинация; тиха и спокойна атмосфера или бизнес срещи в градски хотел придружени с културна програма, за всяко нещо си има хотел в София, който да отговори в най-голяма степен. Добре е да е ясно, че няма такъв, който да помести всички критерии в едно. Максимума може да е от два или три.

В търсене на перфектен хотел дайте си равносметка какво точно търсите и за какво бихте платили. Много често хората правят грешка, като за кратка екскурзия или семинар пръскат маса пари, за най-луксозния хотел, а в ограниченото време, с което разполагат, дори не успяват да зърнат многото екстри. Така например ако програмата ви е препълнена с обучения или екскурзии от една точка до друга и в хотела се прибирате само за нощувка, то едва ли ще може да се поплувате в басейна или да влезете в масажния или фитнес център. Това е излишен харч, от който вие със сигурност нямате облага. Вижте повече тук: http://obrazovatelno.com/.

Броя на звездите е важен, но не бива да е единствен критерии, по който се избира хотела. Така например много от хотелите в България лежат на отминала слава и носят някогашния брои звезди, обстановката вътре е стара, овехтяла и се носят миризми на мухъл.

По-добре се спрете на малък семеен хотел в София, отколкото на такъв лежащ на някогашната репутация. Може би е време за нещо от http://segashno.com/.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.