Петък, 15 Юли 2016 18:22

Как да изберем цвета на завесите в дома

Написана от

Цветът на завесите не трябва да се пренебрегва. Неговият избор е не по-малко важен за стила. Правилната сянка, нюансите на завеси могат не само да създадат добро настроение, но и визуално да променят пространството с геометрия. Почистване на апартаменти може да е първата стъпка към малки и големи ремонти.

Общопризнатите норми, определящи избора на този важен детайл от декорираната стая, не съществуват. Също така, ако направите грешка при избора на цвета на завеси, можете да поправите ситуацията жертва на семейния бюджет. Цветът на завеса не избира само строги нюанси и тапети и не се съчетава единствено с текстурата на дивана. Завесите не могат да се поберат в подробности със стаята, но е важно да имате интуицията и добър вкус.

Съвети за избор на цветови завеси може да получите и от KOREKTNI.COM, за които изнасят и мебели и покъщнина от домове. Бъдете пестеливи домакини и се спрете на подходящ вариант с възможност за избор на пердета. Това може да започне от цвета на мебелите, но се съгласете и с това, че тапетите могат да се променят по-често, отколкото мека мебел. Едва ли всеки месец или един път на половин година ще се занимавате с Транспорт, товарни превози по отстраняване на старо обзавеждане.

Нека стаята бъде пъстра и изпълнена с различни ярки детайли. Тя може да бъде украсена с пердета, цветът да съвпада с най-голяма площ на предмети от интериор (навес, диван, килим).

Съмнението в някои способности – насочете избора на завесите към неутрален нюанс. Нека украсата на стаята в крем, мляко, бежови, пясъчни си партнира и със завесите. Неутралният цвят на завесите ви позволи лесно да се промени атмосферата в стаята. Завеси в пастелни нюанси добре се вписват в интериора на спалнята.

Акцент върху прозореца - за да скриете грозните части на стаята, трябва да обърнете внимание на цвета на завесите. Завеси с цветен печат, шарени, ярки и необичаен интериор ще дадат тон. Ако добавите в пространството дизайн, подобен на декорации, покривки, възглавници, може да сте сигурни, че вашите гости ще забележат дори хармонията в ъгъла. Тапицерията на стола, калъфки за възглавници, одеяла - всичко в перфектна хармония с декорацията на прозореца. Мулти цветни завеси съживят всеки един скучен интериор, изпълнен с монохромни нюанси. Може би е време да помислите и за Изхвърляне на мебели.

Любовта и предпочитанията към тихи цветове - тогава монохромен дизайн ще е идеален избор. Имайте предвид, че цветовете не са в едно, с цвета на завеси трябва да бъдат избрани няколко нюанса по-тъмен или по-светъл от основния цвят на декора на стаята. Внимателно се добавят няколко нюанса, например двуцветни завеси.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.