Вторник, 19 Юли 2016 17:30

Ортопедична възглавница

Написана от

Добре известно е, че по време на сън в подкрепа, необходима е не толкова главата като врата. Когато правилната позиция на главата по време на сън не почива, то на шийните прешлени са свити. Това може да предизвика главоболие.

Възглавницата под гърба е средство за пасивна терапия и компенсира структурните недостатъци на седалките на колата за водача и пътника . Какво е различното от обикновено? Специалната форма. Неправилният сън чрез поставяне на една възглавница под раменете и удебеленият ръб на възглавницата трябва да се допра само до рамото . Значение и Е От избора на английски подходящи матраци.

За по-удобно поставяне на главата и шията по време на сън са били създадени ортопедични възглавници. Те имат специална форма, която не позволява на шийните прешлени деформация, предоставя подкрепа за главата и шията, мускулите на вратата се разтоварват и улеснява правилното дишане по време на сън. Възглавници с ортопедични свойства идват под формата на вдлъбнатини за главата. "Терапевтичен ефект" не може да лекува остеохондроза, но я прави идеална за профилактика на шийните прешлени и за облекчаване на страданията за тези, които вече страдат от това заболяване.

Ортопедична възглавница под главата насърчава врата създавайки нива за релаксация по време на сън. Нейните уплътнения намалят болка в областта на шията. ТОВА помагат и за топери

Имат ли нужда децата от ортопедична възглавница - педиатрите са единодушни, че за да са достатъчно здрави бебета под главата им трябва да има сгънати пелени. Това ограничава риска от нарушения в гръбначния стълб.

Какво влияе на избора - материал с ортопедичен ефект изработен от различни материали: естествен латекс, полиуретанова пяна, полистирол и др. Обърнете внимание на материята, която СА направени От комплектите спално бельо.

От особено внимание е материалът с памет ефект - изобретение на НАСА. ТУК и за Вижте  матрак Роял. Мемори пяната реагира на натиск и топлина и се адаптира към формата на главата като по-бързо за една-две секунди - възстановява формата си.

Твърдост на възглавници - твърдите ортопедични възглавници са препоръчителни. За тези, които предпочитат да прекарат своя сън с подходящ ортопедична възглавници със средна твърдост.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.