Сряда, 25 Януари 2017 16:43

Научете как да изчистите къщата веднъж завинаги

Написана от

Искате елементарно - нормалното състояние на вашия дом, да е свободно време и за вас самите като горди домакини. Тогава прочете тази сензационната идея за това как да изчистите къщата веднъж завинаги.

И тук съвсем не става дума да продадете имота си, нито да го изпепелите, а само да опиатите най-горещите в света, за да се възстанови консултант ред и автор на революционния метод, който ще ви помогне да направите почистването само веднъж и да забравите за нея завинаги.

Преди да продължим научете още за други видове почистване:

Почистване на мазета и тавани: http://hamalski.com/pochistvane-na-mazeta-i-tavani-s-bratan-hamalski/;

Почистване след смърт: http://obshtini.com/sled-smurt-sofia/;

Почистване на дворове: http://xn--80adblldd9aggijdu.com/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5/.

И докато си мислите за това, от къде да започнете, ето някои полезни съвети от експертите за почистване и услуги:

1. Контролирайте броя на нещата. Преди да си купите нов диван, помисли къде ще оставите стария.

2. Участвайте в процеса на почистване и включете цялото семейство, да не е тежест всичко на раменете ви. Превърнете рутина на една игра, в която ще участват всички домакинства. Тя може да бъде конкуренция на скоростта, или да направим магия "точки", които след това могат да се харчат за нещо хубаво. Единственото предупреждение тук е вашето въображение.

3. Създаване на комплект: сгънете в прозрачни кутии за помощ за решаване на конкретна задача. В бокса за обувки, аксесоари, държи всички кремове и гъби, в полето за ремонт - отвертки, клещи, лепило и т.н. Това ще ускори търсенето на необходимото и ще намали елементарно дрешниците.

Само така елементарно, бързо и организирано може да направите всичко. Най-лесно ще е с услугите от фирми по-горе!

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.