Сряда, 19 Април 2017 12:35

Прозорец с идеи за дома

Написана от

Чистотата в домовете ни е абсолютно задължителна. Наред с нея ръка за ръка се води и редът. Ако те са тема табу в изминалите седмици и месеци за вас, то препоръчваме ви да научите за тези трикове и услуги на фирми по почистванията:

EVROSONDA.COM – сондажи за вода;

EVRO5.COM – почистване на апартамент, жилище;

DEPO.BG – почистване на силно замърсени апартаменти.

Как да почистите старите завеси - може да го хвърлите в пералната машина с известно количество препарат, след което оставете да изсъхнат естествено, п възможност на открито или директно окачени. Не използвайте центрофугата на пералнята.

Как да почистите вентилационната шахта – за спалнята или стаята за гости е особено важно, вентилационните отвори да са чисти. Използвайте на първо време, вакуум, а след това с микрофибърна кърпа, отстранете задържаните прахови частици.

Как да почистите щори – всичко, което трябва да направите е да осигурите микрофибърна кърпа, която да омотаете около кухненски клещи или маша. След това внимателно изтрийте всяка лента от щорите. Така ще защитите ръцете си от надрасквания и зацапване.

Как да почистите декоративните възглавници – декоративните възглавници събират мъртвите клетки от кожата, косата и ноктите ни. По тях с течение на времето се натрупва много прах. Лесно може да се справите със замърсените възглавници в пералната машина, но съобразете тъканите и пълнежът им. Обърнете внимание и грижа съобразно настройката за температура.

Как да почистите изтривалка - Ако вашият килим е изработен от памук или синтетични влакна, можете да го хвърлите в пералнята заедно с кърпите за баня. Измийте със студена вода с лек цикъл. Просто почистете често: гумената подложка, за да може да издържи на седмичните пътувания.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.