Вторник, 14 Ноември 2017 10:05

Не правете грешки при избора на SEO специалист

Написана от

Ако сте решени да инвестирате време и пари в наемането на специалист, който да ви помогне със SEO , трябва да сте сигурни, че той е в състояние да изпълнява задачите, които му са били възложени качествено.

Направете предварителен списък на кандидатите. Вижте техните сайтове - добрите SEO компании като eXtremeSEO например са склонни да поставят на сайтовете достатъчно количество информация за това, с какво могат да помогнат на своите клиенти и какви стратегии използват.

Потърсете ревюта на тези, които са сътрудничили на фирмите, от които сте избрали. Въведете "отзивите" и името на компанията в търсачката. Липсата на новина в този случай е по-скоро добра новина. Ако фирмата се ядосва на клиентите, тогава възмущението ще се появи.

Вижте какви са позициите на самата фирма в търсенето. Използвайте инструменти ако се налага, за да видите колко популярен е сайтът.

Не забравяйте, че SEO е незаменим компонент за оцеляването на вашата марка в пространството на онлайн пространството. Работете с компания подобна на eXtremeSEO изградена през годините от професионалисти, които не дават обещания, които не са в състояние да изпълнят.

В подбора на специалисти за оптимизацията за търсачки може да имате също и вие самите богат опит. Помнете едно обаче – винаги се консултирайте с правилната компания, за да се получават нещата – не за ден и два, а за постоянно.

Помнете още:

Потребителското доверие е важен аспект на сделката, което ще бъде потвърдено от всеки, който някога се е опитал да продаде. Ако клиентът ви няма доверие, ще бъде много трудно да подпишете договор с него. Така е и между вас и избраната от вас сео фирма.

Когато търся информация за конкретна услуга, например, счетоводител, ще поискате съвет от приятел и в същото време винаги ще търся Google или Yandex. Потенциалните потребители винаги провеждат собствено проучване, независимо от препоръките, които са получили от другите.

Бизнесът ви може да бъде използван за оформяне на Вашия опит в очите на потребителите, като подчертава предишен опит, посочват конкретни клиенти и обясняват, какво е различното във вашата компания.

Не се колебайте да откриете верния екип, който да работи за вас и вашия онлайн бизнес.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.