Петък, 08 Декември 2017 19:00

Фирма за почистване на боклуци от къща

Написана от

Премахване и отстраняване на битови отпадъци от апартамента става с фирма за почистване на боклуци от къща.

Понякога в нашите апартаменти се натрупва известно количество битови отпадъци, които не могат просто да се хвърлят при другите отпадъци, както и е необходимо да се вземат на специални депа за обезвреждане и рециклиране.

Това са старите ненужни мебели и счупените неподходящи за употреба, оборудване и различни твърди битови отпадъци и дори батерии. В крайна сметка, съгласно нормите на действащото законодателство, имаме право да хвърляме само отпадъци от органични отпадъци в местата отредени за боклук. И всички останали трябва да бъдат унищожени правилно. Естествено, никой няма да забележи ако изхвърлим една и съща батерия или неработещ тостер заедно с органичните отпадъци. Но трябва да разберем, че по този начин убиваме вече почти живата екология и не трябва да забравяме нашата отговорност. Освен това парчета и малки количества неорганични отпадъци, могат да бъдат отведени до специални точки на тяхното приемане за по-нататъшно правилно обезвреждане. Време е да се погрижим за износа на по-големи и по-обемисти битови отпадъци.

Фирма за почистване на боклуци от къща и отстраняване на битови отпадъци

Нашата компания в продължение на много години от своята дейност е установила връзки с почти всички сметища в София и региона по обезвреждане на боклука. В същото време извършваме сортирането и гарантираме спазването на всички норми в процеса на по-нататъшното му използване. Имаме всички необходими документи за извършване на работа по отстраняване и последваща обработка на боклука. Имаме разрешителни дори за изхвърляне на боклука от центъра на София.

Всеки от нашите служители разбира отговорността на всеки етап от работата - от внимателно отстраняване на боклука от апартамента до правилното му изхвърляне и грижа за околната среда.

Ако искате да поръчате нашите услуги - просто се обадете. Мениджърът ще отговори на вашите въпроси и ще ви помогне да изберете най-подходящата техника за отстраняване на отпадъците. По отношение на изпълнението на строителните работи, добре всичко да бъде направено по ред. В този случай, веднага ще разберете стойността на поръчката, която ще се изчисли въз основа на това, което предлага (количество, обем, размер отломки, нужда от хамали и услуги, наличието на асансьор, възможността за използване или нужда от изнасянето на такива на площадката, дата и час, местоположение и т.н.).

Премахването и отстраняването на битови отпадъци от апартамента се извършва от професионални товарачи на фирма за почистване на боклуци от къща, използващи специално оборудване и камиони. В зависимост от вида на боклука, неговият обем и количество, контейнери за боклук могат да се използват за изваждането им. Последните са много удобни за събиране и транспортиране на твърди битови отпадъци.

Най-популярните контейнери са 8 м. на 3, тъй като те са достатъчно просторни и техните размери са малки, това им позволява да бъдат инсталирани на най-недостъпните места и дори в гъсто населените райони. Контейнерът може да бъде оставен известно време, докато бъде напълно натоварен. Максималният капацитет на контейнера е 4 тона и ако искате в него да изхвърляте тежки отпадъци, общата сума зареждане трябва да е малко повече от половината от контейнера. Височината на контейнера не надвишава един и половина метра, така че да може да се запълва ръчно. Можете да го направите сами, но можете да прибягвате до помощта на опитни товарачи, които ще изпълняват цялата работа бързо, точно и качествено.

Фирма за почистване на боклуци от къща и цени може да видите: http://xn--80aa7ac7b.bg/цени

и по желание да поръчате. Събирането на отпадъците в торби, в специален контейнер или камион и да разтоварва на мястото на пристигане става също по заявки.

Премахване и отстраняване на битови отпадъци от апартамента е задачата, с която нашата компания се справя възможно най-бързо и ефикасно. Ние добре познаваме всички нюанси на нашата работа и с удоволствие ще изпълним Вашата поръчка.

 

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.